fbpx

Kulutusluotto

Kaikki kulutusluotot helposti listattuna ja aina ajantasaiset tarjoukset. Olemme täysin kotimainen palvelu, joten kaikki lainat ovat luotettavia. Älä turhaan selaile epäselviä palveluita, vaan tästä löydät kaikki tarvittavat kulutusluottohakemust varten.

Kulutusluotto auttaa arkea

Tarve jonkinlaiselle lainalle tulee eteen meillä jokaisella jossain vaiheessa. Kulutusluotto on erinomainen ratkaisu näissä kiperissä tilanteissa. Oli kyseessä pienempi tai suurempi hankinta/meno. Kulutusluottoja on todella monia erialaisia ja lainavertaa.fi auttaa tässä asiassa. Näytämme sinulle suoraan parhaat ja järkevät tarjoukset, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Yllättävät menot iskevät nimensä mukaisesti juuri silloin, kuin ei välttämättä sille olisi aikaa. Oli kyseessä hajonnut auto tai vaikka remontti.

Onko kulutusluotto järkevä valinta?

Kulututusluotto on useimmiten vakuudeton ja jossain tilanteissa vakuudellinen laina. Suurimpana erona pikavippiin on lainan koko. Kulutusluotoiksi lasketaan kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, luotot, pikavipit ja pikalainat jotka on tarkoitettu kulutuskäyttöön. Yleisin muoto on auto- tai remonttilaina.

Kulutusluoton etuja ovat suuret summat ja pitkät laina-ajat. Kulutusluottoa voi hakea lainanantajasta riippuen 100 – 60 000 euroa. Takaisinmaksuaika voi olla aina jopa 15 vuotta. Tällä tavoin ikävän asian tai muuten tärkeän hankinnan edessä voit saada tarvittavan lainasumman ja pitkän laina-ajan, jotta kuukausierä pysyy järkevissä mitoissa. Lainanhan voi maksaa takaisin milloin vain.

Mihin kulutusluoton voi käyttää?

Kulutusluon käytöllä ei sinänsä ole lainanmyöntäjälle merkitystä. Voit siis käyttää sen mihin tahansa. Lainanmyöntäjä voi tarpeen vaatiessa kysyä suuntaa-antavasti, mihin käyttötarkoitukseen laina tulee vedoten KYC eli know your customer. Suomen lainsäädännössä on linjattu asiakkaan tunnistamisesta tuntemisesta joita lainatoimijat joutuvat noudattamaan.

Mitä ehtoja kulutusluoton saannille on?

Niin kuin jokaisessa lainatyypissä on kulutusluotossakin suhteellisen samat ehdot kulutusluoton saannille. Seuraavat ehdot tulee täyttyä:

  • Ei maksuhäiriömerkintää.
  • Kiinteät ja tarpeeksi suuret tulot kuussa.
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Ikä vaikuttaa usein myös lainan saantiin sillä luotonantajat kokevat nuoren iän mahdollisesksi riskitekijäksi. Tässä tapauksessa kuitenkin on lainantarjoajia jotka tarjoavat kulutusluottoa 18 vuotiaille.

Kulutusluoton takaisinmaksu

Jotta kulutusluoton maksaminen takaisin sujuu joutuisasti, kannattaa miettiä maksusunnitelmaa jo etukäteen. Mieti ja laske tarkasti oma maksukykysi, jotta mahdollisia ongelmia ei tule eteesi. Älä epäröi ottaa yhteyttä lainanmyöntäjään mahdollisten ongelmien ilmetessä, sillä maksusuunnitelman laatiminen on molempien etujen mukaista.

Jos sinulla on vanhempi ja kalliimpi kulutusluotto, jonka kanssa sinulla on maksuvaikeuksia, kannattaa jopa miettiä uuden halvemman kulutusluoton ottamista, jolla vanha maksetaan pois. Tällä tavoin saadaan vanha kallis laina maksettua takaisin ilman mitään lisäkuluja ja uudessa kulutusluotossa on huokeampi kuukausierä.

Lainavertaa.fi ja kulutusluotto

Meidän palvelumme on täysin kotimainen ja tehtävämme on tarjota ihmisille palvelua, joka on selkeä ja helppo käyttää. Emme turhaan tee sivustoista ja lainan hakemisesta vaikeaa, vaan kerromme kaikki lainat ja ajantasalla olevat hinnat. Kiitos korkolaki muutoksen lainat ovat nyt entistäkin halvempia ja tässä tapauksessa vielä tarkempi vertailu kannattaa. Kulutusluotto on mahdollista saada heti tietyistä palveluista, jos kyse on nimenomaan ajasta.

Kulutusluoton hakeminen

Kun olet löytänyt sopivan kulutusluoton, siirry lainanmyöntäjän palveluun. Sinun tulee valmistautua seuraaviin asioihin ja kysymyksiin:

  • Millainen kulutusluotto sopii minulle?
  • Minkälainen korko?
  • Mikä on todellinen vuosikorko?
  • Pitääkö minun lähettää palkkakuitti? Millä tavalla todistan tuloni?
  • Paljonkon saan maksuaikaa? Jos en saa yhdestä tarpeeksi, niin saanko toisesta palvelusta pidemmän maksuajan?
  • Millaiset ovat yleiset lainaehdot?
  • Onko mahdollista käyttää esimerkiksi maksuvapaata kuukautta?

© 2018 Lainavertaa.fi All Rights Reserved