fbpx

Lehtitarjoukset 2019

Lehtitarjouksia ja puhelinmyyjiä on miljoonittain. Totesimme, että ehkä nämä tarjoukset kannattaa vain listata mahdollisimman helposti, jotta sinä kuluttajana voit valita rauhassa sopivan lehden sinulle tai lahjaksi. Ei siis mitään ylimääräistä.

Lehtitarjoukset lahjaksi

Lainavertaa.fi sivustalla on myös listattuna kaikki parhaat lehtitarjoukset. Nykypäivänä koetaan, että fyysisiä lehtiä ei enää luettaisiin ja kaikki lukeminen tapahtuisi netissä tai tabletilla. Me Suomalaiset kuitenkin luemme paljon lehtiä, jonka takia esimeriksi perheenjäsenelle lahjaksi lehden tilaaminen on vieläkin varsin varteenotettava lahja vaikka Jouluna.

ET lehti

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. ET- lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

Seiska lehti

Seiska on Suomen suosituin viikkolehti! Seiska tekee arjesta hauskempaa! Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää ja herättää keskusteluja jutuillaan.
Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.

TARJOUS

Seiskan keltaiset viikot ovat täällä! Tilaa heti ja varmista etusi. 20 numeroa Seiskaa + kultakeskuksen kaulakoru ja Vallilan Clutch-laukku tai veitsisetti ja ilmanlaatumittari vain hintaan 2x 24,90€! Tilaajalahjojen yhteisarvo jopa 130€

Asiakas saa kaksi tilaajalahjaa valitessaan pidemmän ja yksikköhinnaltaan edullisimman jakson.

10 nroa / 29,90 € + Kultakeskuksen Riemu-kaulakoru

10 nroa / 29,90 € + Veitsisetti

20 nroa / 49,80 € + Kultakeskuksen Riemu-kaulakoru & Vallilan pikkulaukku

20 nroa / 49,80 € + Veitsisetti & Ilmanlaatumittari

Pelit lehti

Pelit on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien lehti.

Pelit on kulttuurilehti, joka kertoo, mikä tekee retrosta suosittua, mikä uutuuksissa viehättää, mihin suuntaan pelimaailma on menossa ja miksi. Pohditut, pinnan alle tunkeutuvat, viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja. Pelit-lehti kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan. Persoonallinen ote tarjoaa jotain, mitä muualta ei löydy: riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta.

Maailma muuttuu, mutta Pelit paranee.

Tilaajana pääset asiakasnumerollasi rekisteröitymään Pelit:fi:hin ja saat digilehtiarkiston vuodesta 2014 lähtien sekä pääset mukaan keskustelufoorumille

TARJOUS

Tilaa Pelit nyt tarjoushintaan 6 numeroa vain 29€ (norm. 56€) ja saat 1 numeron kaupan päälle (arvo 8,90€)!

© 2018 Lainavertaa.fi All Rights Reserved