fbpx

Puhelinliittymä vertailu 2019

Edullisimmat liittymätarjoukset listattuna ja ajantasalla. Tästä löydät helposti puhelinliittymän!

Halpa puhelinliittymä auttaa arjessa

Puhelin on välttämätön ja lähes jokaisella yli 12-vuotiaalla Suomalaisella on jonkinlainen puhelin käytössään. Puhelin on meille turva, jolla saamme yhteyttä läheisiimme ja erilaisiin palveluihin. No tämä puhelinhan tarvitsee jonkinlaisen liittymän, jotta nämä puhelit ja nykypäivänä vielä tärkeämpänä internet toimii. 

Jokainen meistä varmasti vihaa operaattoreiden myyjiä, jotka vaanivat ostoskeskuksissa ja vaikka messuilla. Täällä on listattu nyt helposti kaikki ajankohtaiset tarjoukset, jotka voit helposti vertailla, ilman että joku kysyy onko nettiasiat kunnossa.

Arjen yllättävissä ongelmissa auttaa myös pikalaina vertailumme.

Puhelinliittymä tarjous

Olemme listanneet jokaiselta Suomalaiselta operaattorilta parhaat puhelinliittymä tarjoukset helpoksi listaksi, jotta sinä voit valita juuri oikean liittymän sinulle tai läheisellesi.

Puhelinliittymien eroja

Puhelinliittymät ovat nykypäivänä suhteellisen samanlaisia. Suurimmat erot tulevat kuuluvuudessa ja lisäpalveluissa. Jokainen operaattori listaa oman kuuluvuuskarttansa ja laitan ne vielä tähän helpoksi listaksi, jotta voit tarkistaa, miten kyseinen operaattori toimii kotona, mökillä tai reissussa:

4G vs 5G

Nykyään puhutaan hirveän paljon tulevasta 5G-verkosta ja sen tuomasta nopeudesta. Tosiasiassa 5G ei välttämättä vielä moneen moneen vuoteen tule tarjoamaan mitään lisäarvoa normaalille kuluttajalle. Tämä nopea verkko käytännössä tarvitsee erittäin paljon mastoja, jotta peittoalue saadaan tarpeeksi laajaksi.

Iltalehti uutisoi marraskuussa 2019, että Suomalaisten innostus 5G kohtaa on jo lopahtanut ja harva tulee vaihtamaan liittymäänsä heti. Jossain määrin tämä olikin oletettavissa ja kunnes Suomessa 5G mullistaa ihmisten elämää, voi siihen mennä äkkiä lähemmäs 10 vuotta.

Älä siis mene turhaan 5G liittymien halpaan, sillä peittoalue on aivan mitätön ja 5G liittymästä ei kannata maksaa premium hintaa.

Määräaikaiset puhelinliittymät vs toistaiseksi voimassa olevat puhelinliittymät

Tänä päivänä ei onneksi enää ole suoraan liittymiä, missä asiakas pakoitetaan sitoutumaan operaattoriin moneksi vuodeksi, jotta saa käytettyä tarjouksen puhelinliittymästä. Mutta tässä on nyt muutama huomio. Tämä voidaan kiertää sillä, että operaattori tarjoaa jonkinlaisen lahjan liittymän lisäksi, joka sitten oikeuttaakin 24kk sitoutumiseen. Muista AINA kysyä määräaikaisuudesta ja onko tässä jotain sitovaa pykälää.

© 2018 Lainavertaa.fi All Rights Reserved